CrossFit Games Open 14.1: Imperiumin Viikon Taistelija

CrossFit Games Openin ekassa kisalajissa nähtiin Imperiumin kaikilla saleilla hyvää tekemistä, ja jury on tehnyt päätöksen:

Viikon Taistelija on Petteri Koponen.

Petteri, 43, aloitti treenaamisen CrossFit Espoon salilla pari vuotta sitten. Petteri on salilla tunnettu päättäväisestä asenteestaan, ja kehitystä on tapahtunut hienosti mm. voimisteluliikkeissä ja muscle-upit kulkevat nykyisin kuin vettä vaan!

Myös myöhästymisburpeet maittavat Petterille harva se päivä. Suomen startup-markkinoiden kummisedäksi tituuleerattu Petteri on aiemmin niittänyt mainetta maastaveto- ja penkkituloksillaan itse lanseeraamaassaan ”Maailman vahvin sijoittaja” -kisassa, mutta nyt tämä voimamies osoitti myös uskomatonta ketteryyttä hyppimällä tuplia tuloksen, joka oikeutti omassa ikäluokassaan 3. sijaan Suomessa.

Palkinnoksi Petteri saa ZeroPointin tuotteita suorituskyvyn parantamiseksi entisestään. Voittajaa pyydetään ottamaan yhteyttä valmennusjohtoon palkinnon lunastamiseksi.

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *