Imperiumin Viikon Taistelijat (viikot 2 ja 3)

Viikon taistelijat on valittu.

Openin tokan lajin Viikon Taistelija -tittelin vie Jasmina Amzil Herttoniemestä. Sitkeänä hän opetteli c2b:t lauantaina ja teki treenin. Ei ollut tyytyväinen tulokseen, joten uusintakiekalla paransi tulostaan yli kymmenellä! Palkinnoksi Jasminalle lähtee foamroll.

Kolmannen lajin Viikon taistelijalle painot ovat vain numeroita! Todellista taistelijan luonnetta osoittaa kahteen kertaan tehty treeni väärillä painoilla. Isa Kaipainen Konalasta on lunastanut paikkansa kolmannen lajin Viikon Taistelijana ja saa palkinnoksi kovasta suorituksestaan kalaöljyä omaa “laskinta” parantamaan.

Onnea voittajille!

Palkinnot voitte lunastaa omilta aluejohtajiltanne Antilta ja Peteltä.

—-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *