Parannuksia Open Gym -tunteihin

Uuden vuoden kunniaksi teimme kaksi pientä, mutta merkittävää muutosta Open Gymeihin:

  1. Jatkossa jokaisella Open Gymillä (sekä lepopäivät että ns. vakioajat) valmentaja vetää yhteisen lämmittelyn aina tasatunnein (paitsi 6:30 tunneilla, jolloin lämppä vedetään heti 6:30). Tästä on kaksi hyötyä: valmentaja ehtii paremmin ohjaamaan porukkaa mm. nostojen parissa eikä valtaosa ajasta mene esim. keppijumpan vetämiseen, ja atleetit voivat halutessaan tehdä voimatreenit ja metconit kimpassa samaan tyyliin kuin WODeissakin. Edelleen Open Gymille voit tulla joustavasti kuten ennenkin, mutta mikäli mielit ohjattua lämppää, ole taululla kun kello lyö tasan.
  2. Espoon tiistain ja torstain viimeiset tunnit (klo 19-20) muutetaan Open Gym -tunneiksi.

Muutokset astuvat voimaan torstaina 8.1.2015 klo 10:00.

Terveisin,

Valmennusjohto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *