CrossFit Games Open alkaa ensi viikolla – juuri Sinun kannattaa osallistua!

CrossFit Games Open (CF-maailman suurin ja ainoa merkittävä urheilutapahtuma Regionaalien ja Gamesien ohella) alkaa ensi viikolla. Open-treenit tulevat salin ohjelmointiin lauantaisin. Lauantaisin Konalassa WODit tehdään normaalisti klo 9-10 ja 10-11, ja klo 11-13 pyhitetään ensisijaisesti kisaajille, tuomareille ja kannustajille. Lauantain WODissa tehdään jokin voimaharjoitus ja Dave Castron arpoma metcon-harjoitus. Kisailijoille suositellaan ko. päivänä vain Open-treenin tekemistä. Foundations-tunti jää Openin ajaksi tauolle.

Isoimpana muutoksena tämän vuoden Openissa on se, että sarjoja on kaksi: Rx’d ja skaalattu, eli oman kuntotason mukaan voi tehdä myös ns. kevyemmän harjoituksen.

Tässä vielä kupletin juoni tiivistetysti:

  1. Rekisteröidy osallistujaksi (luo Athlete Profile) ja liity CrossFit Espoon, CrossFit Herttoniemen tai CrossFit 10K:n tiimin jäseneksi osoitteessa games.crossfit.com.
  2. Mikäli epäröit ja alat keksiä mitä ihmeellisimpiä tekosyitä, lue tämä artikkeli viime vuoden tekosyistä: http://games.crossfit.com/article/top-10-excuses-not-joining-open Erityisesti kohdat #3 ja #5 on syytä ottaa vakavasti.
  3. Kisalauantaisin toimimme Open Gym -periaatteella, eli tule salille kun sinulle sopii (klo 11-13 välillä), tee huolellinen lämmittely / valmistava harjoitus, sitten kisatreeni ja jää kannustamaan muita & tuomaroimaan.
  4. Lajit julkaistaan Suomen aikaa perjantaiaamuisin. Lajien julkaisu tuo enemmän jännitystä elämääsi kuin Lotto, ja voittomahdollisuudetkin ovat paremmat (voitto osuu kohdallesi varmasti, kunhan vain osallistut). Aikaa lajin suorittamiseen on maanantai-iltaan asti, eli voit siis tehdä treenin muunakin aikana, esim. Open Gymillä, vaikkakin toivottavaa on, että mahdollisimman moni osallistuu karnevaaleihin lauantaisin.
  5. Imperiumi (CFE, CFH ja CF10K) palkitsee joka viikko yhden urheilijan “Viikon Taistelija” -palkinnolla. Palkinnon saa joka viikko Suomen kuuluisin CrossFit-urheilija A210. Palkinto myönnetään urheilijalle, joka on osoittanut rautaista taistelutahtoa, urheiluhenkeä ja halua ylittää oman mukavuusalueensa rajat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *