Karjalan Kovin 2015

Karjalan Kovin -kilpailu Lappeenrannassa on tämän kesän osalta saatu pakettiin. Tapahtuma oli jälleen edellistä vuotta kehittyneempi keräten yhteensä lähes 130 kilpailijaa kuudessa eri sarjassa sekä yli 3800 katsojaa. Imperiumin urheilijoilta nähtiin hienoja suorituksia ja sinnikästä tekemistä läpi viikonlopun. Sunnuntaipäivä huipentui jännittävään finaaliin, johon paikan itselleen onnistuivat lunastamaan Tea Tähtinen ja Petteri Peuronen.

Kilpailun lopulliset sijoitukset:

Naiset, yleinen sarja:
Tea Tähtinen 9. (CF Espoo)
Juulia Lahtimies 22. (CF 10K)
Johanna Vaha 37. (CF 10K)
Hanna Liukkonen 41. (CF Herttoniemi)

Miehet, yleinen sarja:
Petteri Peuronen 7. (CF 10K)
Henri Hotti 18. (CF 10K)
Miikka Muhonen 20. (CF 10K)
Tomi Satta 41. (CF 10K)

Masters naiset 40-49v.:
Sari Veistelehto 1. (CF Herttoniemi)

Masters naiset 50+:
Paula Tähtinen 1. (CF 10K)

Masters miehet 50+:
Pete Auvinen 1. (CF Espoo)
Tapio Mustonen 2. (CF Herttoniemi)

Koko Imperiumin valmennuksen puolesta onnittelut kaikille kisassa mukana olleille kilpailijoille! Mahtavaa työtä ja kaiken kaikkiaan hieno viikonloppu, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia koitoksia! Hymiö like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *