Aloittaminen

Harjoittelun aloittaminen CrossFit 10K:ssa tapahtuu joko käymällä 12 harjoituskertaa alkeisryhmässä tai ottamalla riittävä määrä henkilökohtaisia tunteja (vähintään 6 kpl). Näiden tavoitteena on käydä läpi CrossFit-harjoittelun perusteet sekä totuttaa keho harjoitusmetodin intensiivisyyteen. Alkeisryhmä kestää 4 viikkoa ja sisältää 12 harjoituskertaa, jokainen kestoltaan 1 tunnin.

Mukaan tarvitset vain sisäliikuntavaatteet, juomapullon ja sisäurheilukengät (matalaprofiiliset sopivat lajiin parhaiten).

Sali sijaitsee Helsingin Konalassa osoitteessa Ruosilantie 10. Kiinteistön sisäpihalla on jonkin verran parkkipaikkoja.

Sisäänkäynti voi olla ensimmäisellä kerralla hankala löytää, joten saavuthan hyvissä ajoin. Sisäänkäynti on merkattu salin logolla ja se on yksittäinen ovi kiinteistön takakulmassa, kellotaulukuvauksella n. klo 3 kohdalla.

Ruosilantien puolelta tultaessa salin sisäänkäynti on Ruosilantie 14:n kohdalla. Mikäli pysäköit sisäpihalle, joudut kiertämään talon myötäpäivään tai tulemaan Ruosilantie 14:n kautta (huomioi kielletty ajosuunta).

Seuraavat On Ramp -kurssit:

Tammikuun alkeisryhmä alkaa tiistaina 2.1.2018 klo 20. Treenit tuosta eteenpäin ma, ke ja to 20-21:30. Ilmoittautuminen täällä

Alkeisryhmään ilmoittautuminen on hyväksytty vasta kun lasku on maksettu. Ilmoittautuminen ja maksu hoidetaan WODconnect-palvelussa (linkki yllä).

Ota yhteys Pete Auviseen (pete@crossfit10k.com, 0400 488 049), mikäli koet, että yksityinen peruskurssi on sopivin vaihtoehto sinulle tai kaveriporukallesi.
Alkeisryhmän hinta on 250 € (tammikuu 2018 hintaan 199e). Tämä sisältää 12 alkeisryhmätuntia, seuraavan kuukauden treenimaksun (saat treenata niin usein kuin haluat) sekä oikeuden osallistua joka viikko järjestettäville Foundations-tunneille (suunniteltu tuoreemmille crossfittaajille tekniikan hiomiseksi). Samalla treenimaksulla saat treenata myös CrossFit Herttoniemessä sekä CrossFit Espoossa.

84 thoughts on “Aloittaminen

 1. Pingback: Ensimmäinen On Ramp -kurssi julkaistu | My Website

 2. Pingback: Toinen On Ramp -kurssi julkaistu | CrossFit 10K

  1. crossfit10k Post author

   Harjoitusaikoja ei ole vielä päätetty. Mahdollisesti syyskuun aikana on jotain treeniaikoja, mutta isommin sali aukeaa kun ensimmäiset On Rampit on saatu päätökseen.

   Reply
 3. Pingback: Kolmas On Ramp -kurssi julkaistu | CrossFit 10K

 4. Katri V

  Hei!

  Onko teillä jotain peruutuslistasysteemiä olemassa noilla kursseilla?
  Haluttais miehen kanssa tolle On Ram-kurssille, mutta lapsen takia aamuaika ei onnistu. Toivottavasti niitä tulee siis myös lokakuussa lisää.

  Reply
  1. crossfit10k Post author

   Ei ole peruutuslistaa. Peruutuksista ilmoitetaan Facebook-sivulla. Lokakuulle tulee myös kursseja

   Reply
 5. Eliisa

  Jos ON RAMP kurssit ei sovi omaan aikatauluun esim. 3- vuorotyön takia niin voinko etsiä kokoon 3 henkilön porukan ja saada 6 h kestävän henkilökohtaisen ON RAMP kurssin? Onko ON RAMPIN hinta tällöin 95€/h x 6 = 570 e / 3 eli 190 euroa per henkilö?

  Reply
 6. Pete

  Yksityiskurssi 1 – 6 hengelle kestää 6 tuntia ja hinnoittelu on seuraava:
  1 – 2 henkeä, yhteensä 570,00 eli 285,00 / hlö
  3 – 6 henkeä 250,00 / hlö

  Yksityiskurssin hinta sisältää vain kurssin, ei kurssin jälkeisen kuukauden treenejä. Yksityiskurssilaisille ensimmäisen kuukauden harjoittelumaksu tarjouksena hintaan 55,00 / hlö.

  Yksityiskurssin tunnit on järjestettävä salin aukioloaikojen ulkopuolella, eli käytännössä päiväsaikaan, illalla klo 21.30 jälkeen tai viikonloppuisin.
  Tunteja 2 – 3 / viikko.

  Laittakaa meiliä, jos yksityiskurssi kiinnostaa.

  Reply
 7. Kirsi

  Moikka
  Olisi kiva saada tietoon jo lokakuun 10k:n treeniaikataulut, koska ekat on rampit on lopuillaan….autottomalle hertsika ja espoo vähän kaukana. Jos ei muuta, niin ainakin tekniikkaa olisi kiva päästä treenaamaan edes itsekseen.

  Reply
   1. Jenna

    Olisi mukavaa, jos aikataulu tulisi pian, sillä haluaisin kovasti osallistua ko kurssille, mutta työvuorot pitäisi jo kohta suunnitella.

    Reply
 8. Mira

  Sisältääkö tuo aloituskurssin hinta (250e) siis seuraavan kuukauden rajattoman treenin maksun myös? Eli tammikuun OnRamp -kurssihinta sisältää myös helmikuun treenikuukauden? Eli kaksi kuukautta treeniaikaa + ohjatut OnRamp -kurssit? Menipä monimutkaiseksi. 🙂

  Reply
  1. crossfit10k Post author

   Moi!

   Kurssi sisältää kurssin sekä yhden treenikuukauden, eli tammikuussa käyt kurssin ja helmikuun saat treenailla rajattomasti.

   Reply
 9. Jani

  Moro,

  Nyt kaivattaisi suosituksia hyväksi peruskengäksi. Itseltä löytyy Reebokin Oly kengät mutta kaveriksi olis tarkoitus hankkia hyvä yleiskenkä jolla maastaveto sujuis ja muutenkin juoksu, boksihypyt yms setit. Noilla olyillä kun muuten nostot sujuu mainiosti…

  Mieluusti paria suositusta kaipaisin niin vois käydä testailee kenkiä.

  Kiitokset jo etukäteen.

  Reply
  1. Ari

   Reebokin Nanot tai Inov8 F-litet on hyviä. Tarpeeksi löysät ja hyvät juosta lyhyttä matkaa ja pomppia bokseilla. Pystyy voimailemaan vaikka oly kengät peseekin mitkä tahansa toisenlaiset tossut 100-0.

   Reply
 10. Pia Valkeapää

  Hei, onko tammikuun 6 päivä alkaessa kurssi jo täynnä? Voiko päästä jonoon jos joku sattuu peruuttamaan tulonsa? Tau milloin alkaa seuraava on ramp kurssi?

  Reply
  1. crossfit10k Post author

   On täynnä. Seuraava kurssi alkaa helmikuussa ja valitettavasti emme pysty ylläpitämään jonotuslistaa

   Reply
 11. Tuomas

  Jos menee tuonne Konalaan suorittamaan tuon On Ramp -kurssin, niin saako sen siihen päällisiksi tulevan kuukauden jäsenyyden kaikkiin CrossFit -saleihin? Itse asun Espoossa, joten kätevämpää olisi jos tuon On Ramp -kurssin jälkeen pääsisin tuohon Espoon CrossFit salille treenaamaan!

  Reply
 12. Kaspar Rebane

  Terve,

  Jos joku haluaa peruuta oman osallistumisen On-ramp 12, niin olisin kiinnostunut paikasta, systeemi näytti mulle että vapoja paikkoja ei ole enää.

  T.
  Kaspar

  Reply
 13. Sanski

  Haluaisin aloittaa Crossfit harjoittelun ja osallistua syyskuun On Ramp kurssille. En kuitenkaan pysty osallistumaan torstaisin treeneihin. Onko tämä ongelma, eli jääkö liian paljon tekniikan opettelua väliin jatkon kannalta?

  Reply
  1. crossfit10k Post author

   Moi! Tuosta jää 1/3 kurssista käymättä. Käytännössä pitäisi korvata sitten noita poissaoloja yksityistunneilla.

   Reply
 14. Hanna

  Moikka! Onkohan lokakuulle tulossa On Ramp-kurssia? Jos on niin milloinkahan sen ilmoittautumiset alkavat?

  Reply
 15. Pingback: Miten aloittaa CrossFit? Katso paikkakuntiesi alkeiskurssit! | Steffit.com

 16. Gitta Kauppi

  Mieleni niin tekisi tulla On Ramp 17:sta, mutta olen hiihtämässä hiihtolomien aikaan siten, että 5 perättäistä kertaa jäisi väliin… kannattaako näin ollen aloittaa vasta joskus myöhemmin ja jos kyllä, niin koska alkaa seuraava kurssi Konalassa?

  Reply
 17. Mika J

  Hello!Kärpänen puri ja treenaam tekis mieli.Mutta alkuun pitäis tuo On Ramp nyt käydä.Helmikuu Konalassa näytti olevan täynnä vai onko mahdollisia peruutuspaikkoja olemassa? Jos ei niin koska Konalassa ois seuraava kurssitiedossa!

  Terveisin
  Mika

  Reply
  1. crossfit10k Post author

   Mahdollisesti toukokuussa, mutta emme ole vielä lyöneet sitä lukkoon. Selvinnee muutaman viikon sisään.

   Reply
 18. Virve

  En tiedä mihin edellinen viestini katosi, mutta onko tulevaisuudessa tulossa esim. parina viikonloppuna järjestettyä aloitus kurssia? Vuorotyöläiselle mahdotonta osallistua noille On Ramp kursseille.

  Reply
 19. Henri

  Terve!

  Onko mahdollista tulla vapaaharjoittelemaan salille pelkällä kuukausimaksulla ilman, että käy on ramp kurssia? Ohjatuista tunneista en ole kiinnostunut.

  Reply
 20. Samu

  Edellinen on ramp on näköjään alkanut vasta vakaa kuukausi sitten, mutta jokohan teillä on suunnitelmissa seuraavaa? Onko tulossa vielä syksyn aikana?

  Reply
 21. Miina

  Moikka!
  Laji on itselleni uusi ja mietin, että millaisella kunto- ja urheilutaustalla on ramp-kurssille saa ja kannattaa tulla. Olen tammikuussa aloittamassa asepalveluksen, joten ajattelin, että kurssilla sekä kuukauden harjoittelulla perään saisi melko hyvän pohjan seuraavaa vuotta varten, vaikka tottakai tälläkin hetkellä treenitunteja tulee lähemmäs 20 viikossa eri lajien parissa. Velvoittaako siis kurssille osallistuminen ja joulukuun jäsenyys jatkamaan vai pystyykö käymisen lopettamaan siihen? Ja onko marraskuulle mahdollisesti tulossa vielä aamu kurssia? Kiitos jo etukäteen 🙂

  Reply
  1. crossfit10k Post author

   Moi! Ei velvoita jatkamiseen ja kaikilla taustoilla kurssista saa irti asiaa 🙂 Valitettavasti aamukursseja ei ole suunnitteilla.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *