VALMENTAJAT

Petri Auvinen

Pete on harrastanut säännöllisesti liikuntaa läpi koko ikänsä ja huomannut sen mukanaan tuomat positiiviset vaikutukset arkielämässä jaksamiseen. Harrastuksiin on viime vuosina säännöllisesti kuulunut jääkiekko, CrossFit, juoksu, ja ajan salliessa lumilautailu. Pete löysi vuonna 2009 CrossFitin internetistä ja kiinnostui harjoittelumetodista välittömästi. Vuonna 2011 intohimo liikkumista kohtaa otti yliotteen Peten elämästä, ja pitkäaikaiset insinöörin hommat vaihtuivat ihmisten elämänlaadun nostajaksi. Pete ohjastaa salimme urheilijoita sekä kalenteritunneillamme että yksityistunneilla.

CrossFit Level 1&2 Trainer
FAF Gym Trainer
FAF Personal Trainer (www.xfit.fi)
Westside Barbell -seminaari 02/2011
CrossFit Movement and Mobility Trainer
Outlaw Training Camp

Olli Lätti

Olli jäi lajiin koukkuun syksyllä 2009 kokeiltuaan muutamaa WODia perinteisen kuntosalitreenin lisämausteena. Ensitreffit ”Franin” ja ”Jackien” kanssa johtivat siihen, että vanhat ja ei-niin-toimivat treenimetodit jäivät historiaan lähes kertalaakista. Intohimo ihmisten suorituskyvyn parantamiseen CrossFitin avulla on sittemmin laajentunut omasta treenaamisesta muiden ihmisten valmentamisen ja aina salin perustamiseen asti.

CrossFit Level 1 Trainer, 01/2011, 2016
CrossFit Olympic Lifting Trainer, 06/2013
CrossFit Movement and Mobility Trainer
Outlaw Training Camp
Westside Barbell -seminaari, 02/2011

Antti Akonniemi

Antti aloitti CrossFit-harjoittelun ominpäin vuonna 2003 etsiessään brasilialaisen jujutsun oheisharjoitteluun ideoita. Siitä eteenpäin CrossFit on ollut osa Antin harjoittelua. Antilla on CrossFit-valmennuksen lisäksi yli 10 vuoden urheilu- sekä valmentajatausta brasilialaisesta jujutsusta sekä amerikkalaisesta jalkapallosta. Jatkuva kehittyminen sekä omassa harjoittelussa että valmentamisessa on Antille tärkeää.

Valmennuskoulutus:
CrossFit Level 1&2 Trainer
CrossFit Movement and Mobility Trainer
CrossFit Rowing Trainer
CrossFit Strongman Trainer
CrossFit Weightlifting Trainer
Bodyweight Training Coach Level 1
Outlaw Training Camp
Ido Portal Movement X
Ido Portal Corset

Jussi Hacklin

Jussi aloitti CrossFit-tyyppisen harjoittelun netistä löytyneen tiedon perusteella vuonna 2008. Parhaimmillaan päivän burpeet tuli tehtyä vaelluksen ohessa Saana-tunturin huipulla. Harjoittelu jatkui punttisaleilla aiheuttaen ihmetystä muissa kuntoilijoissa aina vuoteen 2011 saakka, jolloin CrossFit Espoo avautui. Siitä alkaen ohjattu CrossFit-harjoittelu on kuulunut kiinteänä osana elämään. CrossFit 10K:n avauduttua syksyllä 2013 treenaaminen siirtyi Konalaan ja samaan aikaan alkoi myös valmentaminen sekä viikkotunneilla että On-rampilla.

Crossfit Level 1 Trainer

Antti Huttunen

Antin urheiluharrastus alkoi junnuna jalkapallon parista. 90-luvun alussa pääpaino siirtyi raudan kolisteluun ja treenikokemusta hänelle on vuosien varrella kertynyt enimmäkseen voimanosto- ja kehonrakennustyyppisestä harjoittelusta. CrossFit-harjoittelun Antti aloitti marraskuussa 2011 Espoon salilla. CrossFitissä Anttia kiinnostaa monipuolisuus ja erityisesti painonnostoharjoittelu, josta hänellä on ollut vain satunnaisia kokemuksia ennen CrossFitin aloittamista.

Valmentamisen Antti aloitti syyskuussa 2013. Valmentamisessa häntä kiinnostaa toisten auttaminen. “Jos oman pitkän kokemuksen kautta pystyy parantamaan vaikkapa jonkun kyykkytekniikkaa, niin valmennustunti on ollut antoisa ja mielekäs.”

Voimavalmennus-seminaari 5/2013
Liikuntalääketieteen perusopinnot 6/2013-5/2014
CrossFit Level 1 Trainer 9/2013
CrossFit Mobility Trainer 12/2013
Lifthard – seminaari 2/2014
Westside Barbell -seminaari 4/2014
Bodyweight Training Coach Level 1 (9/2014)
Optimoi Voimantuotto – seminaari (3/2015)
Layne Norton – seminaari (6/2015)
Rengasvoimakurssi I & Dream Rings – kurssi (1/2016)
Above the Bar – street workout workshop (3/2016)

Valtteri Kallio

Valtteri aloitti CrossFit-harjoittelun omin päin 2012 alkuvuonna pelatessaan rugbya Tampereella. Aktiivinen CrossFit harjoittelu sai alkunsa kun Valtteri liittyi CrossFit Herttoniemen salille. Urheilukokemusta löytyy reilu kuuden vuoden amerikkalaisen jalkapallon peluusta sekä rugbysta. Kilpaileminen CrossFitissä ja jatkuva kehitys on tällä hetkellä Valtterin ensisijainen keskittymisen kohde valmennuksen lisäksi.

Valmennuskoulutus: CrossFit Level 1 Trainer

Elena Kozharskaya

Elena aloitti CrossFitin elokuussa 2011 kuultuaan CrossFit-veteraani-Peteltä Imperiumin esikoisen syntymisestä Espoon Niittykumpuun. Lajin monipuolisuus, jatkuva itsensä ylittäminen ja treenien yhteishenki koukuttivat lähes välittömästi. Lisäksi CrossFit -ympyröiden kautta tuli ajan myötä lukuisa määrä kavereita ympäri Suomen. Elenan aiempaan liikuntataustaan kuuluvat mm. koripallo, showtanssi ja kestävyysjuoksu. Takana on neljän maratonin ja yhden maastomaratonin lisäksi lukuisia puolimaratoneja ja lyhyempiä matkoja vuosilta 2010-2013. Näiden jälkeen matkat ovat lyhentyneet alle 10km polku- ja maantiejuoksuihin.

Vuonna 2012 tradenomin toimistohommat vaihtuivat Jyväskylän yliopiston liikuntatieteelliseen tiedekuntaan liikuntalääketieteen opintojen pariin, mistä Elenalla on taskussaan terveystieteiden kandidaatin tutkinto. Maisterivaiheen opinnot suuntautuivat tämän jälkeen liikuntabiologian laitokselle, missä pääaineen eli liikuntafysiologian lisäksi on kertynyt sopivassa suhteessa teoriapohjaa ja käytännön kokemusta myös valmennus- ja testausopista, solu- ja molekyylibiologiasta sekä biomekaniikasta. Syksyllä 2016 opintojen joukkoon liittyy 1,5 vuoden urheiluravitsemuskokonaisuus ja tavoitteena on valmistua vuoden 2017 loppupuolella liikuntatieteiden maisteriksi. Toisin sanoen päivät menevät liikuntafysiologiaa ja ihmisen suorituskykyä ihmetellessä, siirtäen teorian käytännön valmennustyöhön CrossFit Espoon ja CrossFit 10K:n saleilla sekä yksityisasiakkaiden parissa.

Elenalta voi tarvittaessa tiedustella myös yksilö- ja pienryhmäohjausta.

Koulutukset ja kurssit:

Street Workout -ohjaajakoulutus (Suomen Street Workout ry) 4/2017
Painonnoston ohjaajakoulutus 2 (SPNL) 12/2016
International Symposium on Biomechanics of Human Movement: Mechanisms and Methods 9/2016
Painonnoston ohjaajakoulutus 1 (SPNL) 1/2016
International Symposium on Combined Endurance and Strength Training for Physical Fitness and Sports Performance 9/2015
Optimoi voimantuotto –koulutusseminaari 9/2015
Jyväskylän yliopisto, terveystieteiden kandidaatti (TtK) 6/2015
International Symposium on Exercise Physiology: Focus on High-Intensity Training and Nutrition 11/2014
CrossFit Level 1 Trainer 3/2013
Toimivan ravintovalmennuksen perusteet 11/2013
FAF Gym Trainer 10/2010
FAF Foundation 10/2009

Elina Marjanen

Elina on CrossFit Espoon oma kasvatti ja käynyt salilla avajaisista lähtien. Ennen CrossFittia Elina oli omistautunut sirkustelulle vuodesta 2004 ja oman sirkustelun ohessa Elina toimi myös sirkuskoulun apuopettajana. CrossFittiin Elina koukuttui samoin tein, etenkin sen tietynlaiseen rajattomuuteen ja yhteisöllisyyteen; eri treenejä ja liikkeitä, jatkuvasti opittavaa sekä hienoa porukkaa, jossa viihtyy erinomaisesti. Kuin kotonaan olis!

CrossFit Level 1 Trainer
Painonnoston ohjaajakoulutus 1

Jarkko Mölsä

Rosoisesta ulkonäöstä huolimatta Jarkkå on pohjimmiltaan enemmän rakastaja kuin tappelija. Aikaisempi urheiluhistoria on kymmenisen vuotta penkkiä ja hauiskääntöä, jonka jälkeen hieman haettu kokemusta kamppailulajeista.Väkivalta ei kuitenkaan kuulu elämänfilosofiaan joten oli luontevampaa ottaa enemmän turpaan kuin antaa turpaan. Tästä seurasi väliaikainen kädenvamma ja ns. perseettömän hiihdon/maraton -elämänvaihe, jossa pitkäkestoisella juoksuharjoittelulla muutettiin lihas rasvaksi ja liikeradat lyhyiksi ja jäykiksi. CrossFit tuli kuvioihin 2011 ja pitkälle on tultu liikkuvuuden osalta ja fyysiset valmiudet kokonaisvaltaisesti parantuneet normaalille ihmisen tasolle. Kilpailua Jarkkå rakastaa, joskin kisamenestys vielä puuttuu ja Carson City -komennusta ei ole tullut. Valmennuspuuhastelut alkoivat 2013 ja virallinen L1 tuli jo kolmansissa kirjallisissa. Valmennusfilosofia: jos se ei satu, teet sen väärin :).

Siviilissä Jarkkå on puolison ja tyttären alistama tohvelisankari, joka kompensoi traumaansa työssä myynti- ja markkinointijohtajana logistiikka-alalla sekä tietenkin valmentajana Espoon ja Konalan saleilla.

Maija Nurmi

Maijan CrossFit-into pulpahti pintaan vuoden 2012 alussa ja seitsemän vuotta kestänyt bodailu sai jäädä. Edeltävinä lajitaustoina Maijalla on salibandy, futis ja ratsastus. Vahva kilpailuvietti on siivittänyt Maijan urheilua läpi elämän ja Maija kisaileekin CrossFitissä aktiivisesti. Valmennuskokemusta Maijalle on kertynyt lasten urheilukoulun vastaavana ohjaajana sekä itseoppineena personal trainerina. Maijalla on tavoitteena olla päivä päivältä kovemmassa kunnossa niin urheilijana kuin valmentajanakin.

Valmennuskoulutus:

CrossFit Level 1 Trainer

Meri Pekkanen

Merille liikkuminen on tapa olla olemassa ja hän on harjoitellut kaikenlaisia lajeja ratsastuksesta uimahyppyyn ja brasialaisesta jujutsusta tanssiin. CrossFitiin Meri tutustui 2005 ja on treenannut lajia vuodesta 2007. Treeneissä ja valmentamisessa tärkeää on terveen liikkeen löytyminen ja tekemisen ilo. Ammatiltaan Meri on toimintaterapeutti.

Valmennuskoulutus:

Suomen Painonnostoliiton ohjaajakoulutus
CrossFit Level 1 Trainer

Liikkuvaan elämään ja terveyteen liittyen ravinnosta, ruoasta ja kaikesta muusta on ajatuksia blogeissa:
Monkeyfood.net
MeriPekkanen.com

Antti Repo

Uteliaisuus CrossFitistä kasvoi kun luin hesarista artikkelin Mikko Salon voitosta vuonna 2009. Vietin silloin aikaani paljon lähi-idässä eikä siellä oltu koskaan kuultukaan CrossFitistä. Niinpä aloin omatoimisesti tutustumaan ja harjoittelemaan Lähi-Idän auringon paahtaessa niskaan. Kun palasin Suomeen jatkoin harjoittelua samanhenkisten työkavereiden kesken erilaisten harjotteiden parissa. Onhan näissä vain mielikuvitus rajana! Tiedon janon ja nälän kasvaessa lähdin virallisesti harjoittelemaan Tuusulan CrossFit-salille. Sieltä saatu lisäinnostus ajoi minua eteenpäin.

23 vuotta salibandya on luonut urheilun pohjan, mutta olen aina ollut työni puolesta kiinnostustunut toimintakyvyn ylläpitämisestä ja parantamisesta. CrossFit luo siihen aivan mahtavat mahdollisuudet! Muita aiheita minulla ulkoilu ja vaeltaminen sekä juoksu.

Valmennuskoulutus:
CrossFit Level 1 Trainer
CrossFit Endurance Trainer
CrossFit Movement & Mobility Trainer
Painonnoston ohjaajakoulutus 1 (SPNL)

Elina Salo

Elina on toinen porilainen CF Espoon valmennustiimissä. Elina on aloittanut Crossfitin vuonna 2009, kun oli jonkin aikaa kuullut juttua lajista ja saanut katsella jonkun Khalipan ja Nicolen treenivideoita netistä. Elinan ensimmäinen CF-treeni oli, toiveiden mukaisesti, joku “kiva ja haastava” eli Death by thrusters.. Ensimmäisen treeni sai Elinan heti addiktoitumaan lajiin ja aloittamaan säännöllisen treenaamisen. Crossfit on Elinan mielestä laji, joka monipuolisuudellaan motivoi ja jatkuvasti haastaa ylittämään itsensä.

Elinalle Crossfitin treenaaminen on ennen kaikkea työ- ja toimintakyvyn ylläpitoa ja hän haluaakin kannustaa kaikkia mukaan rakentamaan itselleen hyvinvoivaa tulevaisuutta. Crossfitin hienous on se, että paitsi sen avulla saat hyvän fyysisen kunnon, olet myös osa salin yhteenhitsautunutta porukkaa. Elinan muu urheilutausta löytyy palloilulajeissa, hän on kilpaurheillut niin pesä-, kori-, kuin lentopallokentilläkin ja näiden lajien parissa hän on myös toiminut valmentajana. Elina toivottaa kaikki tervetulleiksi treenaamaan CF Espooseen.

Tomi Satta

Tomin pitkän linjan urheilutaustaan kuuluu joukkueurheilua jalkapallo sekä yksilölajeja uinti, tennis ja kamppailulajit. Viimeiset kymmenen vuotta kilpaillen sekä valmentaen thainyrkkeilyä. Liikunnasta ja hyvinvoinnista on tullut Tomille vuosien saatossa elämäntapa, kutsumus sekä ammatti.

Tomi sai ensikosketuksen CrossFitistä Porvoon salilla kesällä 2010 naishenkilö “Cindyn” sekä “FightGoneBadin” tahdissa thainyrkkeilyleirin yhteydessä. Kilpaurheilijana hän innostui lajin luonteesta heti ensi treenien jälkeen ja aloitti CrossFit harjoittelun Espoossa 2011 loppuvuodesta. Parasta treeneissä on itsensä ylittäminen ja mikä olisi parempaa kuin tehdä se loistavan porukan ja kanssa 🙂 Tomin valmennusperiaatteena on, että laatu korvaa määrän. Tehdään ajatuksella ja kiirehditään rauhassa kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia 😉

Liikunnanohjaaja AMK, suuntautumisopintona kilpailu ja valmennus
Personal Trainer Trainer Lab
CrossFit Level 1 Trainer 06/2012
Useita kursseja mm. kamppailuvalmentajan tutkinnot, uintivalmentajan kurssi…

Laura Soininen

CrossFit tempaisi Lauran mukaansa vuoden 2012 alussa ja valmentajana hän on toiminut syksystä 2013 lähtien. Hänen taustansa on vahvasti kestävyysurheilu-painotteinen – takana on 10 vuotta aktiivista juoksu-ja hiihtoharjoittelua ja mm. 15 maratonia. CrossFitin myötä Lauran ymmärrys ja intohimo voimaharjoittelua kohtaan ovat vieneet tilaa. CrossFit onkin hänen mielestään hieno laji juuri siksi, että siinä voiman, kestävyyden ja taidon yhdistäminen on mahdollista ja tavoiteltavaa.

Crossfit Level 1 Trainer (09/2013)
Lifthard-seminaari (2/2014)
Trainer4You Kuntosalivalmentaja (04/2014)
Westside Barbell (04/2014)
Bodyweight Training Coach Level 1 (9/204)
Optimoi Voimantuotto – seminaari (3/2015)
CrossFit Level 2 Trainer (4/2015)
Painonnoston ohjaajakoulutus 1 (SPNL) 1/2016
Painonnoston ohjaajakoulutus 2 (SPNL) 12/2016

Michi Stoll

12048511_10153295673404022_44988462_n“I did different sports like football, judo, DH biking and competitive pistol shooting but when i tried CrossFit in 2012 in Stockholm i was hooked for good.

Being a service minded Swiss guy with mentoring personality and dedication to help people it did not take me a long time to figure out that coaching was exactly my thing and got the opportunity at CF Herttoniemi to develope my skills.

I get excited about every new day I can improve peoples fitness build strenght raise confidents and change life quality for the better when I train individuals on how to be the best version of themselves.”

Valmennuskoulutus:
CrossFit Level 1 Trainer
CrossFit Gymnastics Trainer
CrossFit Mobility Trainer

Tea Tähtinen

Entisestä telinevoimistelijasta tuli CrossFittari vuonna 2010, kun Tea aloitti alkeiskurssin Porissa. Toiminta imaisi mukaansa, ja jossakin vaiheessa pelkkä salilla hengailu vaihtui valmentajan rooliin. Vuonna 2012 Tea muutti opiskelujen perässä Espooseen, ja on siitä lähtien tasapainotellut teekkarielämän ja CrossFitin välillä.

Valmennuskoulutus:
– CrossFit L1 Trainer (07/2013)
– CrossFit Movement and Mobility Trainer Course (12/2011)
– CrossFit Olympic Lifting Trainer Course (6/2013)

Kilpailukokemus:
– CrossFit Games Europe Regionals 2011 & 2012
– CrossFit SM 2012 & Winter War 2014

Kaisa Varkila

CrossFit tuli tielleni tämän vuosikymmenen alkupuolella, kun Mikko Salo oli julistettu mailman kovakuntoisimmaksi mieheksi. Aloin seurata lajia ja siihen liittyvää keskustelua kunnes lopulta törmäsin hiljattain avautuneeseen lähi-idän ihmeeseen eli CrossFit Herttoniemen saliin. Aloitin harrastuksen ja jäin koukkuun lajin monipuolisuuteen sekä intensiivisyyteen.

Liikunta on ollut mukana vaihtelevissa muodoissa ja harrastuksiini on kuulunut kaikkea judon, uinnin ja jalkapallon kautta punttisaliin, pyöräilyyn ja toiminnalliseen harjoitteluun. Pidän luonnollisesta tavasta liikkua ja haluan kehittää itsessäni ja valmennettavissani kokonaisvaltaista, psyykkistä ja fyysistä, suorituskykyä paremmaksi ja tasaisemmaksi.

Valmennan ihmisiä työkseni niin salilla kuin sen ulkopuolellakin. Valmentaessani pyrin kiinnittämään huomiota yksilöihin ryhmässä ja kannustamaan heitä sitkeyteen ja omien heikkouksien kehittämiseen.

Valmennusalan koulutukset:

CrossFit Level 1 trainer

Painonnoston ohjaajakoulutus 1 (SPNL)

Personal Trainer (T4Y)

Laillistettu psykologi, perehtynyt psyykkiseen valmennukseen ja urheilupsykologiaan

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *