SYKSYN 2024 CROSSFIT KIDS -TREENIT

Kids-tunnit jatkuvat syksyllä. Ryhmään voivat ilmoittautua sekä uudet treenaajat että jo CrossFittia harrastaneet lapset ja nuoret.

Syyskausi alkaa 9.8. tai 11.8. riippuen ikäryhmästä ja viimeinen tunti pidetään 20.12. / 22.12.

Ilmoittautumiset alla olevien linkkien kautta👇🏻

Treeniajat ovat ryhmästä riippuen joko perjantaisin tai sunnuntaisin seuraavasti:

Kids 11-15 -vuotiaat pe klo 16.30 – 17.30 – ilmoittaudu

Kids 7-10 -vuotiaat su klo 17 – 18 – ilmoittaudu

Kisaryhmä 11-15 -vuotiaat su klo 17 – 18 – ilmoittaudu

Kids 11-15 -vuotiaat su klo 18 – 19 – ilmoittaudu

Valmentajat

Valmentajina toimivat Sanna Jochim (pe), Liisa Paajaste (su) ja Henriikka Kuukasjärvi (su). Sanna, Liisa ja Henriikka ovat kaikki toimineet CrossFit Kids -tuntien valmentajina vuodesta 2018.

Liisa on suorittanut CrossFit level 1 ja 2 koulutukset sekä CrossFit Kids -koulutuksen. Henriikka on valmentanut lasten telinevoimistelua sekä suorittanut liikunnan sivuaineopinnot yliopistossa. Sanna on Trainer4you personal trainer, ravintovalmentaja, kahvakuulaohjaaja, TFW-ohjaaja sekä painonnoston level 1 -ohjaaja.

CrossFit Kids -tuntien sisältö ja tavoitteet

Kaikilla 10K KIDS tunneilla kehitetään lapsen motorisia perustaitoja erilaisten harjoitteiden kautta, nuoremmilla enemmän leikkien ja pelien kautta. Tunneilla tutustutaan lajistamme tuttuihin liikkeisiin lapsille soveltuvalla tavalla. Pääpaino harjoittelussa on oman kehon käyttö ja sen hahmotuskyvyn kehittäminen. Harjoittelussa käytetään välineenä pääasiassa omaa kehoa, mutta tutustutaan kevyin painoin nostoihin ja erilaisten objektien kantoihin.

Tuntimme luovat lapsille hyvän pohjan mihin tahansa urheilulajiin tulevaisuudessa, ja toimivat hyvin oheisharjoitteluna melkeinpä mille tahansa liikuntaharrastukselle. Tavoitteena tulevalle syyskaudelle on oppia uusia taitoja, parantaa koordinaatiota ja liikkuvuutta, oppia toimimaan ryhmässä ja tietenkin pitää hauskaa! ☺️