CROSSFITIN ALOITTAMINEN

CrossFitin aloittaminen tapahtuu joko käymällä 12 harjoituskertaa alkeisryhmässä (On Ramp -kurssi) tai ottamalla riittävä määrä henkilökohtaisia tunteja, vähintään 6 kpl. Näiden tavoitteena on käydä läpi CrossFit-harjoittelun perusteet sekä totuttaa keho harjoitusmetodin intensiivisyyteen.

On Ramp -kurssi kestää 4 viikkoa ja sisältää 12 harjoituskertaa, jokainen kestoltaan 1-1,5 tuntia.

Intensiivikurssin kesto on kaksi viikkoa sisältäen 6 harjoituskertaa. jokainen kestoltaan 1-1,5 tuntia.

Mukaan tarvitset vain sisäliikuntavaatteet, juomapullon ja sisäurheilukengät – matalaprofiiliset sopivat lajiin parhaiten.

CrossFit on voima- ja kunto-ohjelma, jonka tarkoituksena on kehittää ihmisen fyysisiä osa-alueita mahdollisimman tasapuolisesti ja tehokkaasti. CrossFit-salilla tehdään mm. painonnostoa, kehonpainoharjoittelua ja parannetaan aerobista kuntoa.

CrossFit On Ramp -kurssi järjestetään, jotta jokainen ymmärtää CrossFit harjoittelun perusteet ja tietää mitä valmentaja tarkoittaa kaikilla ohjeillaan. CrossFit On Ramp -kurssin aikana opetellaan kaikki CrossFit-harjoittelun perusliikkeet: kurssin aikana kyykätään, vedetään, työnnetään sekä harjoitellaan erilaisia taitoja.

CrossFitin aloittaminen sopii ihan kenelle tahansa, kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa harjoittelutaustaa. Vammoja voidaan kiertää skaalaamalla ja harjoittelua pystytään keventämään joko helpottamalla kyseistä liikettä tai vaihtamalla se toiseen liikkeeseen.

Kurssille osallistuminen vaatii motivaation, positiivisen asenteen ja varustukseksi riittää normaali sisäliikuntavarustus, sopivat kengät ja juomapullo.

On Ramp -kurssi kestää neljä viikkoa ja harjoituskerrat ovat 3 kertaa viikossa á 1,5h. Kurssiin kuuluu kurssin jälkeisen kuukauden ilmaiset harjoittelut eli kurssimaksulla saat 2kk:n harjoittelut (onramp -kurssi + 1kk vapaata harjoittelua).

Kurssin aikana ei nosteta raskaita painoja vaan harjoitellaan tangoilla sekä kehonpainoilla ja ne valitaan harjoittelijan kyvyn mukaan. Yhden kurssitunnin aikana harjoitellaan yhtä – kolmea eri liikettä, joita kerrataan useampaan kertaan kurssin aikana.

On Ramp -kurssin jälkeen muuttuu se, että alat harjoittelemaan muiden salilla kävijöiden kanssa ja osallistut päivän treeniin (WOD = Work out of the day). Kaikilla tunneilla on aina valmentaja paikalla, jonka tehtävä on antaa ohjausta jokaiselle asiakkaalle, joka kyseisellä treenikerralla on läsnä.”

CROSSFIT ON RAMP -KURSSIT

Seuraavat alkeiskurssit:

la 8.6.

Alkeisryhmän hinta on 250 €. Hinta sisältää intensiivi/pienryhmä-alkeiskurssin lisäksi treenit heinäkuun loppuun asti. Kurssille mahtuu 10 henkilöä.

Samalla treenimaksulla saat treenata myös CrossFit Espoossa.

Alkeisryhmään ilmoittautuminen on hyväksytty vasta kun lasku on maksettu. Ilmoittautuminen ja maksu hoidetaan WODconnect-palvelussa (linkki yllä).

Ota yhteys Pete Auviseen (pete(ät)crossfit10k.com, 0400 488 049) mikäli koet, että CrossFitin aloittaminen henkilökohtaisilla tunneilla on sopivin vaihtoehto sinulle tai kaveriporukallesi.

YKSITYISVALMENNUS

Yksityishenkilöille ja pienille ryhmille on mahdollista järjestää On Ramp-kursseja, tekniikkatunteja, CrossFit-testitunteja ja vaikka polttaritapahtumia CrossFit- ja toiminnallisen harjoittelun hengessä valmentajan ohjauksessa.

Yksityistunnin hinta 1-3 hengelle on €110,00 ja sitä suuremmille ryhmille tarjouksen mukaan.

Kysy tarkemmin pete(ät)crossfit10k.com

CROSSFIT YRITYKSILLE

CrossFit 10K:n salilla voidaan myös yrityksille järjestää CrossFit- ja toiminnallisen harjoittelun tutustumistunteja, sekä myös räätälöityjä On Ramp-kursseja. Ryhmän koko voi maksimissaan olla 20 henkeä.

Tutustumistapahtuma kestää noin 1,5 – 2 h ja sisältää lyhyen laji-infon, yhteisen lämmittelyn, liikkeiden tekniikoiden opetuksen ja voima- tai kuntoharjoituksen, joka sopii kaikentasoisille lähtökohdista riippumatta.

Jos haluat järjestää yrityksellesi mukavan liikunta- ja yhteishengen luontitapahtuman valmentajan ohjauksessa, kysy tarjous pete(ät)crossfit10k.com