IMPERIUMIN ERIKOISTUNNIT

CrossFit 10K

Painonnoston tekniikka

Painonnostoliikkeiden perusteisiin ja tekniikkaan keskittyvä tunti. Myös kokeneet nostajat tervetulleita. Parittomilla viikoilla tempaus, parillisilla rive, jerk tai työntö. Vetäjänä Piia Neuvonen.

Kokeneiden painonnosto

Kokeneemmille nostajille tarkoitettu painonnostotunti, vetäjänä Heidi Kunelius.

MyPowerFix

Tunnin tarkoitus on toimia palauttavana harjoituksena, jossa liikutaan erilaisiin liikesuuntiin, mihin olemme tottuneet CF-tunneilla. Näin saamme harjoittelusta monipuolisempaa ja kehoa vahvistavaa. Haemme lempeästi nivelien ääriasentoja, ja samalla harjoitamme voimaa ja hallintaa. Tunti sopii hyvin aktiivisen lepopäivän treeniksi tai palauttavaksi treeniksi. Tunnin vetää Tuomas Hyttinen.

Gymnastics

Tunneilla harjoitellaan lajin omaisten voimisteluliikkeiden tekniikoita ja niiden vaatimia oheis- ja liikkuvuusharjoitteita. Teemoina mm. kippiliikkeet (leuka, t2b), köysikiipeily, muscle upit sekä renkailla että tangossa, käsilläseisonta, – kävely ja -punnerrukset. Gymnastics-tunnin vetää Hemmo Markkula.

Päivin syvävenytys

Päivi Vartia vetää lajinomaisia syvävenyttelyitä joka toinen viikko.

CrossFit Espoo

MyPowerFix

Tunnin tarkoitus on toimia palauttavana harjoituksena, jossa liikutaan erilaisiin liikesuuntiin, mihin olemme tottuneet CF-tunneilla. Näin saamme harjoittelusta monipuolisempaa ja kehoa vahvistavaa. Haemme lempeästi nivelien ääriasentoja, ja samalla harjoitamme voimaa ja hallintaa. Tunti sopii hyvin aktiivisen lepopäivän treeniksi tai palauttavaksi treeniksi. Tunnin vetää Tuomas Hyttinen

Gymnastics

Gymnastics-tunnilla käydään läpi lajinomaisten voimisteluliikkeiden tekniikoita ja niiden vaatimia oheis- ja liikkuvuusharjoitteita. Tuntia vetää Veronica Dolhain.

HUOM! Mahdolliset aikataulumuutokset kannattaa aina tarkistaa CrossFit Espoon nettisivujen harjoitusajat-osion kalenterista. Niistä tiedotetaan myös Westendin Ristiinkuntoilijat -Facebook-ryhmässä (liity sinne!).