Harjoitusajat

19 thoughts on “Harjoitusajat

 1. Kirsi

  Voisiko tuonne sunnuntai iltaan saada esim. openin, kun olisi näin aloittelijana kiva käydä treenailemassa tekniikkaa tai mille päivälle tahansa. Eikä haittais vaikka ekat treenit alkaisi klo 16 muinakin päivinä kuin vaan perjantaina. Porukkaa tuntuu tunneilla riittävän…

  Reply
 2. Tiina

  Hei, olisi kiva jos nämä harjoitusajat voisi päivittää, kun käsittääkseni joku noista päivistä oli open gym wodien sijaan?

  Reply
 3. Matias Jurvanen

  Joo aamutreenejä lisää ja iltoihinkin vois tulla vuoroja. Alkaa olemaan aika ruuhkaista välillä ja suorituspaikat sekä painot käy vähiin!

  Reply
 4. kirsi

  Olisiko mitenkään mahdollista lisätä tuntitarjontaa myös Konalassa. Esim vaki open tunteja klo 16 tai su iltaan myös mahtuisi hyvin. Jengiä vähän sylettää,kun painot loppuu kesken ja alku illasta ylettömästi muutenkin treenaajia.

  Reply
  1. crossfit10k Post author

   Moi! Lisää tunteja on tulossa helmikuusssa. Tästä tarkempia tietoja lähiaikoina. Painoja saapuu lisää ensi kuun aikana. Niitä odotellessa harjoittelijoiden olisi hyvä pitää mielessä, että tankoja kannattaa jakaa sekä vaihtaa useat pikkukiekot aina isompiin (2x 5 kg -> 10 kg jne).

   Reply
 5. Teemu

  Mukavaa että tuntimäärä tulee lisääntymään. Vuorotyöläisenä minua kiinnostaisi onko tunteja tulossa lisää myös aamuun, esim välille n. 8-10 -alkaviksi.

  Reply
 6. Sanna

  Hei!

  Tarkentava kysymys…onko lepopäivinä open gym ainoastaan auki silloin kun normipäivänä olisi wod-aikataulut? Kun lepopäivisin ei ole yleensä mitään kellonaikaa laitettu?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *